Eredmények

Az évek során számos projektet indítottam, illetve vettem bennük részt. Bár végzettségem szerint marketinges közgazdász vagyok, a projektekben betöltött szerepem ennél jóval színesebben alakult:

  • stratégiai és marketing tervezés, tanácsadás
  • informatikai, grafikai és pénzügyi tervezés
  • csapatszervezés és -menedzselés
  • projektvezetés, cégvezetés
  • informatikai fejlesztés
  • tesztelés és minőségbiztosítás

A jelenlegi tevékenységemről a Bemutatkozás oldalon olvashatsz. A fontosabb korábbi projektjeimet az alábbiakban foglalom össze.

Borvirág / CarpaVin (1997 – 2003)

1997-ben önálló vállalkozásként hoztam létre az első magyar online bormagazint és borboltot, mely domináns szereplőjévé vált a minőségi borkereskedő piacnak. A projektbe 2000-ben kockázati tőke befektetők szálltak be, ezt követően offline téren is terjeszkedtünk: két budapesti helyszínen nyitottunk borszaküzletet.

ImmoTéka Ingatlaniroda (1998 óta)

1998-ban az elsők között hoztam létre magyar ingatlanközvetítő weblapot és egy hozzá tartozó ingatlannyilvántartó rendszert, amely mind a mai napig sikeresen üzemel.

Rubin Informatikai Zrt. (2003 – 2005)

A mostani Magyar Telekom akkor még Westel Domino néven ismert prepaid mobilszolgáltatásának egyik háttérrendszerét fejlesztő Rubin Zrt. megbízásából a fejlesztések informatikai minőségbiztosítását szerveztem meg.

GitárTanfolyam (2005 óta)

Bussy Gábor üzlettársammal online gitároktató weblapot hoztunk létre GitárTanfolyam néven, amely ma is sikeresen üzemel.

Steery Kft. / eNyelviskola (2007 – 2009)

Üzlettársakkal saját fejlesztésű e-learning platformot hoztunk létre, melyet többek között egy általunk üzemeltetett angol nyelvoktató szolgáltatáshoz, az eNyelviskolához is használtunk. Később a céget befektetőknek adtuk el.

CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (2009 – 2011)

Az eredetileg döntően magyar tulajdonú, azóta nyilvános tőzsdén jegyzett biztosító számára rendszerszervező projektvezetőként megterveztem és létrehoztam egy komplex vállalati weblapot és ügyfélportált, melyet ma is használnak.

WebPartner (2011 óta)

Saját szolgáltatásommal több, mint 40 mikróvállalkozónak segítettem weblapjaik megtervezésében és létrehozásában, majd az online stratégiájuk kidolgozásában és sikeressé tételében.

MNO (2012 – 2014)

Az országos online hírportálnál külsős marketing tanácsadóként és projektszervezőként döntő szerepem volt abban, hogy a portál a 2012-ben elfoglalt 8. piaci pozíciójából 2014 végére az 5. pozícióra emelkedjen fel. Számos kisebb fejlesztési projekt mellett a két legfontosabb projektem a portál teljes arculatmegújítása, valamint a portál mobil alkalmazásának megújítása volt, mely utóbbi 2014-ben minőségi díjat nyert az Év Honlapja verseny mobilmarketing-megoldások kategóriájában.

Jóságos vállalkozó (2013 – 2014)

A Jóságos vállalkozó nevű videóblogon és a hozzá kapcsolódó e-learning klubbon keresztül közel ezer mikróvállalkozónak igyekeztem tanácsot adni abban, hogy miként lehet tisztességesen és sikeresen vállalkozást építeni a XXI. században.

A jelenlegi tevékenységemről a Bemutatkozás oldalon olvashatsz.